Even voorstellen:

Ik ben Thea Mevissen-Kramer, jaren geleden ben ik in contact gekomen met Quantum Touch Nederland. Een aantal jaren ben ik Quantum Touch therapeut en intructor geweest. Tijdens de trainingen bleek dat mensen bij mijn benaderling “anders” reageerden. De reactie die ik kreeg, “ dit is geen Quantum Touch, daar moet iets van jezelf mee doen”,was voor mij een historisch advies en werd het begin van RESET METHODE, door mij ontwikkeld en verder uitgewerkt tot een mooie herstelmethode.

Stacks Image 2309

Mijn ervaring:

“Your body’s ability to heal is greater than anyone has permitted you to believe. Your Inner self taking care for your self!!!!!”Stacks Image 2334


Waarom ben ik dit gaan doen?

Mijn dochter is een fanatiek springruiter, door een zware peesblessure van onze pony kwam ik bij toeval in aanraking met Quantum Touch. Al snel werd duidelijk dat het herstel m.b.v. Quantum Touch aanzienlijk versnelde. Tot grote verbazing van alle mensen om ons heen en de veearts ging het herstel zeer voorspoedig zonder nog gebruik te maken van enige medicatie. Hij was optimaal in training en een lopende reclame voor RESET.

Bij behandeling van de paarden behandel ik ook vaak de ruiter. Op die manier ben ik erachter gekomen dat ruiter en paard beiden in onbalans kunnen zijn. Ook dit heeft uitwerking op de wedstrijdresultaten. De RESET corrigeert de houding van de ruiter. De balans op je paard wordt daardoor ook anders. Je zit allebei beter in je vel.

RESET kan ook gebruikt worden voor en na een wedstrijd. Door een eenvoudige (spier)test vindt je de “zwakke”plekken van je paard en daar gebruik je Reset. Na de wedstrijd behandel je de spanningsvelden. Het werkt uitstekend.

Stacks Image 2342