Hoe gaat het in zijn werk:


De Behandeling

Voor aanvang krijgt u uitleg over de werking van de Reset Methode. Laat U verrassen door de methode ! De behandeling is laagdrempelig. Reset gebeurt over de kleding heen Draagt makkelijke Kleding

Mijn advies is minimaal 2 behandelingen. Na de derde keer moet de klacht aanzienlijk verdwenen zijn !!!! Ik ben geen voorstander van oeverloos behandelen. Heb je een chronisch probleem dan raad ik de partner aan om zelf de methode te gaan toepassen. Eenvoudig te leren tijdens een ééndaagse workshop .Medische kennis niet nodig!

Duur: ca. 60 minuten Kosten: € 40,00 incl. BTW per behandeling. Voor koffie/thee/water wordt gezorgd.

Behandelingen : Op afspraak (overdag) Behandeling op locatie is mogelijk .

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Stacks Image 2309

Behandeling paard:

Uitleggen wat de Resetmethode doet. Ik laat de eigenaar/verzorger zelf voelen hoe het lichaam erop reageert. Daarna gaan we samen het paard doormeten. Tijdens het doormeten komen we de "zwakke" plekken van het paard tegen.

De Reset van het paard duurt meestal een uur. Ja kunt direct zien dat het paard reageert. De bewegingen vindt hij/zij aangenaam en zal zich dan ook gaan ontspannen. Het herstel wordt van binnenuit geactiveerd.

Doormeten geeft een indicatie waar een energie of blokkade probleem van het paard zit.

Rugklachten Heupklachten, Energieklachten.(Herstel na een wedstrijd) Spanningsklachten.(voor een wedstrijd)

Bij klachten zoals peesblessures adviseren we zelf een cursus RESET bij paarden of RESET I te volgen.

Duur : incl. doormeten ca.60 minuten . Kosten: € 60,00 incl.btw Regio Rotterdam Buiten Rotterdam toeslag voorrijden.(afhankelijk van het aantal kilometers/tijd)