Lees hier de ervaringen:HERNIA:Dag Thea, hierbij een feedback n.a.v. jouw behandeling van twee weken geleden. Net zoals na jouw eerste behandeling van vijf maanden geleden, gaat het steeds beter. Vóór deze laatste behandeling kon ik nog geen honderd meter pijnvrij lopen en daarna nam het aantal pijnvrije meters per dag snel toe. Ik loop nu zelfs twintig minuten zonder enig probleem en probeer dat op te voeren naar een uur.
De vermindering van klachten kon na jouw eerste behandeling ook toeval zijn, maar nu de tweede behandeling hetzelfde effect laat zien denk ik dat jouw methode absoluut een bijdrage heeft geleverd aan het verminderen van de klachten. Ben erg blij met het resultaat. Alle dank aan jou!

***
REACTIE CURSIST SPREEKT VOOR ZICH!
Vrijdag heb ik dankzij Thea Mevissen-Kramer haar Reset Methode iemand van een beginnende hernia af kunnen helpen. Razendsnel, hoorde ik na twee minuten al een klik en alles zat weer op z'n plaats :-) De patiënte" is haptonomen en wist wat ze voelde. Ik dacht zelf dat ze even anders ging staan, maar kennelijk voelde (en hoorde) ik de klik waarmee alles weer op zijn plaats schoof." M.B.

***

Fibromyalgie:

Gerda
Al jaren heeft ze last van fibromyalgie
Aanraken doet al pijn en liggen in haar bed geeft ook pijn.
Alles heeft ze geprobeerd. Het hele alternatieve circuit heeft ze doorlopen
Tot en met hulp van engelen. Iedereen vertelde dat ze haar beter zouden maken.
 
Met de moed der wanhoop staat ze op 30 oktober bij mij in de kamer.
Ik vertel haar direct, dat ik haar niet kan genezen. (het basisprincipe van RESET)
De eerste behandeling is voor haar een vreemde ervaring en aan het eind zit ze met gemengde gevoelens aan de bar een kopje koffie te drinken.
“Is dit het nou, ik weet het niet, moet mijn lichaam het zelf gaan doen?”
Ik vraag haar om het e.e.a te laten gebeuren en mij over een paar dagen terug te bellen.
Nou dat zou ze zeker doen. Ze is kritisch en laat zich niets meer aanpraten.
 
Ongeveer 5 november belt ze inderdaad terug:
“Thea ik verbeeld me inderdaad dat het helpt “zegt ze.
“Maar dat kan toch niet, de behandeling is zo simpel , het is niet te geloven “
Ze raadpleegt haar man of ze nog een behandeling zal ondergaan.
“Jazeker zegt hij, je bent namelijk ook veel liever geworden , dus je gaat !”
 
Op 13 november komt ze voor de tweede behandeling. Nog steeds enthousiast over de uitwerking van de eerste. Dat ze “liever” was geworden begreep ze ook. Als je minder pijn hebt ben je minder “knorrig “etc etc .
Ze had voor het eerste weer genoten van een feestavond. Ze wilde zelf weer foxtrotten met haar man.
 
Ze weet wat de behandeling inhoudt en heeft geen “remmingen” meer.
Het is een enerverende behandeling maar ze geniet ervan.
 
Zoals afgesproken belt ze me 19 november weer op.
Het enthousiasme klink uit de telefoon. Ze voelt zich prima.
Na de behandeling heeft ze thuis lekker liggen genieten van het feit dat ze geen pijn had. Ze is zelfs met bewegingsoefeningen bezig.
 
Overal was ze geweest en iedereen vertelde dat ze haar zouden genezen.
“ik kom bij jou en  je zegt dat jij me niet kan genezen “
“daarnaast verbied je me niets “
“het is zo tegenstrijdig maar het werkt wel !”
 
Dat klopt Gerda per saldo moet je lichaam het zelf oplossen.
Bij jou is dat heel snel gegaan.
Het maakt jou en mij gelukkig!

Over Gerda heb ik al een stuk gestuurd . Hieronder het vervolg na 6 jaar ………..(Fibromyalgie)
 
Gerda was na 3 RESET-behandelingen klachten vrij van haar Fibromyalgie.nl. Dit is al zes jaar geleden. Vorige week kwam ze met een vervelende rugpijn. Vandaag belde ze op dat de klachten vrijwel verdwenen waren. Super enthousiast. Haar aanbod om vragen te beantwoorden m.b.t. haar RESET-ervaring met Fibromyalgie staat nog steeds open. Mij verbaast het dat er maar 1 vraag is geweest. "Wat heb je in die zes jaar gedaan om geen Fibroklachten te krijgen "Haar antwoord was "Niets" gewoon doorgegaan 2 keer in de week dansen maar niets bijzonders" Ik vertelde dat er verder geen vragen meer waren. "Een eenvoudige oplossing is waarschijnlijk niet interessant genoeg "was haar antwoord" Volgende week komt ze toch nog voor een RESET voor het laatste "
 
Gerda had fibromyalgie. Zes jaar geleden heb ik haar 3x gereset. Vandaag kwam ze weer eens langs. Ze vertelde me dat de klachten niet meer terug gekomen waren. Ze deed er ook niets bijzonders voor. Ze slaapt wel op een zacht bed. Inmiddels danst ze weer 2x keer in de week. Vandaag had ze rugklachten (zoals meer mensen dat hebben!) Weer was ze verrast door de RESET." Ik wist dat ik zou gaan bewegen maar de ademhaling techniek ben ik helemaal vergeten". "Tjee wat is het toch eenvoudig en waarom vertelt niemand dat ..." "Ik ga het gebruiken ...dat weet ik zeker " Wat ik zeker weet is dat ze de fibromyalgie zes jaar geleden achter zich "gelaten" heeft. Wat leuk we waren beide weer blij vandaag. Overigens heeft ze aangeboden vragen m.b.t. RESET o.i.d. van jullie te willen beantwoorden. Ze wil haar ervaring met iedereen delen .....

***

Mijn naam is Jose en ben 53 jaar, en vanaf 2000 is bij mij fibromyalgie vastgesteld.
Daar zijn geen medicijnen voor, dus ik was zoekende en probeerde alles wat (ik dacht) dat hielp.
En dat ik de pijn goed kon verdragen om de dag door te komen.
2 Jaar geleden werd er bij mij borstkanker geconstateerd.
Heb een borst besparende operatie gekregen, en als nazorg 16 behandelingen van bestralingen gehad.
Dat ging allemaal prima, geestelijk knapte ik op, maar lichamelijk niet.
Mijn spieren hebben door de bestralingen een grote klap gekregen.
Ik leek wel een vrouw van 70 jaar, en werd hierdoor ook heel erg beperkt in mijn doen en laten.
Mijn paarden zijn mijn lust en mijn leven, en werd heel erg verdrietig bij de gedachten dat ik het paardrijden moest gaan opgeven.
Omdat dit gewoon weg niet meer goed ging. Had geen kracht om mijn paard te vertellen wat ik van hem verlangde, en hij voelde dat heel goed aan.
De wedstrijden kon ik wel op mijn buik gaan schrijven. Ik was op een gegeven moment het helemaal zat, er moest iets gaan veranderen. En ging op zoek.
Toen ik zoekende was naar een geschikte revalidatie, pijnbestrijding kwam ik een reactie van Thea Kramer tegen, over een zekere Gerda, die van haar pijn af was gekomen door een behandeling van Thea. Ik dacht; ik wil ook van mijn pijn af, net zoals Gerda. Wat heb ik te verliezen.
Ben naar de website van Thea gegaan en gelezen, maar snapte er niet veel van.
Dus toen heb ik gewoon maar naar Thea gebeld en mijn verhaal gedaan, en een afspraak gemaakt.
Diezelfde week stond ik ook bij Thea in de huiskamer. Ik ben er heel open ingegaan met de gedachten “baat het niet dan schaadt het niet”.
Thea heeft mij maar 1x behandelt en tot heden heb ik geen pijn.
Ik geniet er nog elke dag van, van een lichaam zonder pijn en van het paardrijden samen met mijn paard.
En heb me ook weer ingeschreven om wedstrijden te gaan rijden.
Ik voel me gewoon herboren.
Bedankt Thea, ik ben je heel erg dankbaar, en dat ik jou heb mogen ontmoeten.

***

Ervaring cursist,
Na aan leiding van het stukje uit de krant, zijn wij bij jou gekomen. Mijn man Chris heeft spier reuma, dat houdt in dat hij stijf en pijnlijk is. En half de middag gaan zijn spieren verzuren, wat heel vermoeiend is. Na de eerste behandeling van jou had hij na een aantal uren een beter gevoel en minder stijf, na de tweede keer is het gevoel weer goed, en gaat het drie dagen gewoon lekker, en na de derde behandeling kan hij bijna een week vooruit, voelt hij zich minder stijf en heeft hij meer energie. Een woord van jou was genoeg, leer het zelf. Ik heb de dag cursus bij jou gedaan, ik behandel Chris nu zelf, en dat gaat goed. Thea bedankt, door jou geweldige inzet en enthousiasme, is het al aardig mijn ding geworden. Thea een hele dikke kus van Chris en Maaikie.

Chris en Maaike zijn daarna ook nog naar Australië gevlogen. Tijdens de vlucht mocht zij haar man Resetten (ach mevrouw ze zitten ook op een kleedje te bidden). Met zijn lengte van twee meter was de RESET een geweldige oplossing tegen de verzuring. Meer dan een vierkante meter heb je niet nodig.

***

Bij chronische problemen adviseer ik de partner de workshop te volgen. Hij hoeft dan niet meer machteloos toe te kijken. Gewoon Resetten. Iedereen tevreden.
Gisteren een mevrouw met o.a. fibromyalgie gereset. Haar partner was met haar meegegaan. In hoeverre kan een emotionele staat FM versterken en/of ontwikkelen. Hoe sterk kan je geest je lichaam beïnvloeden. Ik denk (het is moeilijk meetbaar) dat e.e.a. elkaar versterkt. In hoeverre wordt het lichaam als emotionele vuilnisbak gebruikt. Er ontstaan klachten. Oorzaak onbekend (of niet meetbaar?) Het fysieke probleem is redelijk op te lossen. De opdracht is om het lichaam weer niet te vullen met emoties. Dat is moeilijk. Het leuke is dat haar partner zich direct opgaf voor de workshop. Zo merkbaar was het verschil na de RESET. 
 
***
Hoi Thea....ik had beloofd na de behandeling iets te schrijven.
 
Ik ben een 56-jarige vrouw en op de sukkel geraakt na de bevalling van mijn zoon in '93.
Na jaren koppig op de tanden bijten en continu over mijn grenzen gaan....full time werken en op alle vlakken de perfectie na te streven.
Geeft mijn lichaam aan dat het genoeg is geweest, ik heb alles doorlopen
Cvs/fibromalgy/depressie/lekkende darmsyndroom/bijnieruitputting en een hypofyse die niet meer werkte waardoor ik bepaalde stoffen niet zelf meer aanmaakte.
Na onmenselijk veel pijn en lijden, medicatie te veel om op te noemen....ben ik aan mezelf beginnen te werken door middel van alternatieve behandelingen en anders te gaan denken.
Toen ik bij Thea kwam in september voor een workshop was ik al zo ver dat ik geen enkele medicatie nog slikte en ten volste overtuigd van het zelfhelend vermogen van mijn lichaam.
Mijn hypofyse werkte weer en ik had veel minder pijn.....maar mijn lichaam bleef moe en ik was stijf en stram.
Ook kon ik geen inspanningen aan en moest ik tussen mijn huishoudelijke taken steeds rusten.
Tijdens de workshop zag ik wat reset deed met het lichaam en hoe gemakkelijk het lichaam wil loslaten, als wij het maar toelaten.
Een week geleden heb ik van Thea een behandeling gehad en ik sta verstomd van het resultaat.
Mijn lichaam beweegt weer soepeler en mijn houding is beter....mijn onderrug minder stram.
Ik heb weer meer energie en levenslust en de goesting om meer te ondernemen.
Ik voel mij elke dag dankbaar Thea
Dankjewel
Lieve groeten Nicole

***
RUGKLACHTEN:

Een tijd geleden was ik bij een vriend in Kreta. Zijn buurvrouw heeft ernstige rugklachten. Hij vroeg of ik haar wilde Resetten. Beetje "apart" vrouwtje (Hyperdepiep type. Maar geen probleem. RESET gaat over kleding heen .Ze hoefde niet te liggen en ik stond achter haar De volgende dag zag ik haar weer. Mijn Grieks is niet geweldig maar mijn vriend vertelde dat haar rugklachten verdwenen waren. Ze wilde zich nooit laten aanraken of masseren aangezien ze mishandeld en misbruikt was. Ze zag me en omarmde me. Ze moest huilen maar het waren tranen van vertrouwen en loslaten. RESET de taal van het lichaam is internationaal.
ERVARINGEN:


Ik kan je niet beter maken, maar wel beter laten voelen:

Mijn naam is Marga, 46 jaar, ik ben te vroeggeboren, ook heb ik zuurstofgebrek gekregen en ga met loopbeperkingen door het leven, Spastisch zijn mijn benen, en rechterarm, verhoogde spierspanning in mijn lichaam. Ik kan wel lopen, maar dat wordt wel wat minder.

Daardoor ben ik verder gaan zoeken of er iets is wat mij helpen kan, om toch nog wat beter te functioneren op mijn leeftijd.

Ben op internet gaan zoeken, zodoende ben ik bij Thea terecht gekomen. Na telefonische contact ben ik naar haar toe gereden, om in het echt te ervaren wat RESET is.

Nou, er is een nieuwe wereld opengegaan. Mijn hersenschade door het zuurstofgebrek zal altijd blijven bestaan, maar door 1 behandeling van Thea, stond ik zomaar geheel rechtop, (zonder angst) wat de fysiotherapeut nog niet gelukt was, (angst, om rechtop te staan). Ook mijn lopen veranderde ter plekke, wat wel even wennen was. Dat gaf even onzekerheid, maar Thea bleef naast me, wat veiligheid gaf.

Ook mijn ademhaling is verbeterd, ik kan dieper ademhalen, waardoor ik nog wat eerder kan ontspannen, terwijl er standaard 24 uur spierspanning op mijn lijf staat

Ik voel me al veel beter door RESET, durf nu al wat meer los te lopen. Ik zit bijkans de gehele dag met in ieder geval een hand op mijn lijf, en bijvoorbeeld de ander op het toetsenbord zoals nu, tijdens het typen van deze tekst.
Thea heeft mij technieken geleerd tijdens een sessie, omdat het voor mij fysiek niet mogelijk is een workshop te volgen. Daar ben ik Thea heel dankbaar voor, voor haar duidelijkheid en eerlijkheid.
Thea, heel veel dank voor deze ervaring.

***

Ik heb de RESET-workshops bij Thea met verbazing gevolgd. Ik dacht niet dat ik ook zoiets zou kunnen en dat het zo gemakkelijk zou zijn. Thea is een heerlijk nuchter mens die de zaken niet zweverig aanbiedt maar gewoon de methode simpel en praktisch overbrengt. Iedereen kan het volgen. Ik ben naar Thea gegaan voor mijn dochtertje, die lijdt aan een zeldzame vorm van epilepsie. Hierdoor is zij verstandelijk beperkt en kan niet praten. Zij heeft dagelijks aanvallen en het is zeer waarschijnlijk dat zij vaak last heeft van haar hoofd na zo'n aanval. Vaak is ze dan moe en slapjes. Met de RESET-methode kan ik haar mijn energieniveau op een simpele manier aanreiken zodat zij letterlijk weer kan opladen. Ik merk zelf dat ze het fijn vindt als ik haar behandel. Het is als ouder geweldig om te zien dat ik via de workshops mijn dochtertje beter kan helpen. Ik ben ervan overtuigd dat het contact met haar beter is geworden door op deze manier te 'communiceren'. Bedankt Thea, voor de leuke bijeenkomsten!
Swetlana


***
RESET: Reactie cursist "DIT IS DE EERSTE "THEORIELOZE" WORKSHOP DIE IK MEEMAAK WAT EEN VERADEMING "

***
Nogmaals super bedankt voor een ontzettend gave dag gister!
Vond het heel fijn om deze mooie techniek te leren, fijne groep mensen leren kennen en jij, tja tis net of we elkaar al 30 jaar kennen, grappig.

***

Ik zal je zeggen dat ik de laatste weken pijnstillers als snoepjes heb gegeten. Na gisteren stond ik vanmorgen op en het viel gewoon op dat ik dus nergens pijn heb.

***
 
Het is een methode om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en te activeren. Dus eigenlijk kan je zeggen dat alles wat het lichaam zelf kan genezen je daarin kan ondersteunen. En dat is heel erg veel! Maar om je vraag wat concreter te beantwoorden... ik denk dat ik me met RESET ga richten op klanten die langdurige klachten hebben door opgebouwde spanning, (mentale) overbelasting en nabehandeling van (sport)blessures. Ik denk dat ik het ook heel erg goed kan combineren met manuele lymfedrainage. Dat is immers ook niets anders dan een (heel geniaal) systeem in ons lichaam te ondersteunen en te activeren.

***
SCHOUDER:

Ik kijk terug op een geweldige dag. Hartelijke ontvangst, prachtige groep mensen, heerlijke Reset-ervaringen.
Van mijn linkerknie heb ik nauwelijks last meer. Mijn linkerschouder heb jij behandeld. Voor ik bij jou kwam, kon ik mijn hand met veel moeite en heel veel pijn in het schoudergewricht maar net achter mijn rug krijgen. De volgende dag kon ik mijn hand weer tot tussen mijn schouderbladen brengen!

***
HEUP:
 
Hoi Thea, ik ben ook nog elke dag blij dat ik de reset cursus bij jou heb gevolgd. Ik pas het nog steeds toe, voornamelijk op mezelf en kan mijn lichaam recht houden en mijn heup op zijn plek. Ik kan weer sporten!! Nog steeds dankbaar je te hebben mogen ontmoeten. Je doet fantastisch werk. Ik kan het iedereen aanraden het te ervaren!!

***

AANBEVELING:
 
Ik kan hem aanbevelen Superleuke workshop vernieuwend, waarmee je iemand weer in beweging kan zetten fysiek en mentaal