Speelt energie en de informatie die zij bevat , een centrale rol in de gezondheid en genezing? Resetmethode is de techniek die werkt met twee factoren:
Met deze techniek geven we de regie aan het lichaam.

Je moet op dat moment de tastbare werkelijkheid accepteren en het lichaam door middel van de beweging de oplossing laten aanbieden. We hoeven alleen maar te “volgen”

Luister naar je lichaam want het geeft signalen af!

Alleen het lichaam kan zwakte ombuigen in kracht. Werken met RESETmethode is boeiend, de ontspanning die ontstaat is niet te evenaren. Na het volgen van de RESET I workshop is het in veel gevallen mogelijk de methode bij jezelf toe te passen.

Werkt bij fysieke problemen , maar ook bij stress en spanning.

Herstelversneller.

Goed te combineren met de reguliere geneeskunde/fysiotherapie Resetmethode: Niets is zo krachtig als de aanraking van een mens. Je moet alleen de juiste lichaamscommunicatie vinden. Oplossingen zijn vaak eenvoudig en dichtbij.

Stacks Image 2354

Het lichaam liegt nooit!


Resetmethode : Nieuw in Nederland

Te combineren met alle soorten van lichaamswerk en therapie

Resetmethode: Is een nieuwe bewegingsmethode met een bijzondere aansturing. Pijnloos en vernieuwend!

Het bijzondere zit in de eenvoud van de techniek en daarnaast is het gebruiksvriendelijk. “It’s simple and easy”

We moeten leren niet meer traditioneel te denken. Het herstel wordt niet alleen van buitenaf gestimuleerd maar het lichaam moet zelf meewerken.

Is de tijd er rijp voor. “start thinking outside your little box” Iedereen die een uitdagende vernieuwing zoekt zal nieuwsgierig zijn en zijn technieken willen ontwikkelen. Anderen zullen in hun vaste traject blijven zitten en hun heil zoeken bij apparatuur. Jammer want het lichaam zelf is een mooi werkmiddel.

Workshop RESET I METHODE

Workshop Reset Methode = verrassend en verbazend !

U gaat leren gebruik te maken van: Lichaamsenergie Communicatie door middel van deze energie. We hebben het overal en altijd bij ons: alleen we gebruiken het niet.

Wat gaat U ervaren ?
- Energie volgt je aandacht
- Wat kan je met deze energie doen? (ontvangen /geven!)
- Hoe gaan we het toepassen?

Daarnaast gaat U begrijpen:
- waarom een lichaam pijn heeft of moe is.
- dat het lichaam een uitstekend zelfherstellend vermogen heeft.

We leren onze lichaamsenergie te verhogen.

RESET gaat laten zien/voelen, dat bij “lichamelijke klachten” (b.v rugpijn etc) de lichamelijke beperkingen meer bepaald worden door de geest, dan door het lichaam zelf. Dat de oplossing zo eenvoudig is, zal verrassen!

Deze workshop wordt in 2020 op uitnodiging op locatie gegeven. Minimaal 6 maximaal 14 cursisten. Kosten € 150,-- Van 9.00uur tot 17.00uurStacks Image 2337

De geest kan het lichaam ziek maken. Mensen zijn teleurgesteld in hun lichaam. U kunt ervaren dat de reactie van het lichaam , op de RESETmethode ,de geest kan ontlasten.

We werken met energie, zonder lichamelijk inspanning, met als resultaat, een lichamelijke ontspanning. De techniek is heel eenvoudig en de uitwerking zal U versteld doen staan. Let op: geen manipulatie

Iedereen kan het leren. U hoeft er niet in te geloven. De werking bewijst zichzelf.”what you see is what you get “ Laat U verbazen, en leer vandaag gebruik te maken van Uw energie.

Durft U de energiecommunicatie met Uw lichaam aan? Leer RESET >>>> leuk, leerzaam, ontspannend en onthullend!

Meer informatie

Keep in Touch ! Thea