Speelt energie en de informatie die zij bevat , een centrale rol in de gezondheid en genezing? Resetmethode is de techniek die werkt met twee factoren:
Met deze techniek geven we de regie aan het lichaam.

Je moet op dat moment de tastbare werkelijkheid accepteren en het lichaam door middel van de beweging de oplossing laten aanbieden. We hoeven alleen maar te “volgen”

Luister naar je lichaam want het geeft signalen af!

Alleen het lichaam kan zwakte ombuigen in kracht. Werken met RESETmethode is boeiend, de ontspanning die ontstaat is niet te evenaren. Na het volgen van de RESET I workshop is het in veel gevallen mogelijk de methode bij jezelf toe te passen.

Werkt bij fysieke problemen , maar ook bij stress en spanning.

Herstelversneller.

Goed te combineren met de reguliere geneeskunde/fysiotherapie Resetmethode: Niets is zo krachtig als de aanraking van een mens. Je moet alleen de juiste lichaamscommunicatie vinden. Oplossingen zijn vaak eenvoudig en dichtbij.

Stacks Image 2354

Het lichaam liegt nooit!


Resetmethode : Nieuw in Nederland

Te combineren met alle soorten van lichaamswerk en therapie

Resetmethode: Is een nieuwe bewegingsmethode met een bijzondere aansturing. Pijnloos en vernieuwend!

Het bijzondere zit in de eenvoud van de techniek en daarnaast is het gebruiksvriendelijk. “It’s simple and easy”

We moeten leren niet meer traditioneel te denken. Het herstel wordt niet alleen van buitenaf gestimuleerd maar het lichaam moet zelf meewerken.

Is de tijd er rijp voor. “start thinking outside your little box” Iedereen die een uitdagende vernieuwing zoekt zal nieuwsgierig zijn en zijn technieken willen ontwikkelen. Anderen zullen in hun vaste traject blijven zitten en hun heil zoeken bij apparatuur. Jammer want het lichaam zelf is een mooi werkmiddel.

“Als je redeneert vanuit je beperkingen dan zal je ze behouden.”

Veel mensen hebben fysieke problemen. Vaak worden de beperking zelf “bedacht” Dit gebeurt vanuit een angstige bescherming. Hou alles vast en beweeg niet! Hierdoor worden de problemen groter.

Bewegen is in veel gevallen een oplossing. De resetmethode beweegt mensen weer in de juiste mate en op de juiste manier. De confrontatie met het feit dat bewegen geen pijn hoeft te doen, is vaak de grootste openbaring. Los laten is het belangrijkste.Kinderen en RESET!

Kinderen staan bij uitstek open voor deze herstelbenadering !

De RESETmethode gaat over de kleding heen. De RESET gebeurt voor een groot gedeelte staand. Daarna op een kruk. Ze voelen zich minder kwetsbaar.

We activeren het bewegingssysteem van het kind. Het lichaam gaat bewegen , zonder spierkracht en zonder manipulatie. Voordeel: een ontspannende manier om blokkades te laten verdwijnen en PIJNLOOS!

Kinderen vinden deze methode leuk en reageren vaak, door het ongedwongen gevoel , extremer dan volwassenen.

Belangrijkste : Het werkt!

Stacks Image 2384